✔️ gratis verzending ✔️ 1 tot 2 dagen levering✔️ 30 dagen proberen

Retourneren en ruilen

Ik wil retourneren

Dat kan altijd binnen 30 dagen. Of je het product nu gebruikt hebt of niet. Stuur ons een berichtje via WhatsApp. Dat doe je door rechtsonder op de groene knop te drukken. We zetten jouw retour dan in gang. 

✅ Je kunt onze producten 30 dagen proberen en retourneren
✅ Gemiddeld krijg je in 2 dagen het aankoopbedrag teruggestort
✅ Klantenservice: 7 dagen in de week van 8:00u tot 23:00u
Geretourneerde artikelen worden niet meer op Eardopes.nl verkocht. Jouw product is door de fabriek geseald.

Waarom mag je bij Eardopes een gebruikt product 30 dagen retourneren?

Wij vinden het logisch dat als je een product koopt, je de tijd krijgt om het product te proberen. Daarom bieden wij 30 dagen de mogelijkheid om het product terug te sturen. Dat geldt ook voor onze oordopjes. Onze concurrenten beroepen zich op hun recht om een hygiëneproduct niet te accepteren voor retour. Bovendien kun je bij hen slechts 14 dagen retourneren. Wij staan daar anders in. Bij ons kun je 30 dagen het product proberen. Alleen dan weet je zeker of het product voor jou geschikt is. Je kunt aan het product gewend raken en je kunt in alle rust bepalen of het een geschikt product is. Ben je niet blij met het product? Dan stuur je ze terug via ons verzendlabel en we betalen je het aankoopbedrag terug. De verzending naar de klant betalen wij, de verzending bij retour, betaalt de klant. Geretourneerde producten worden niet meer verkocht op Eardopes.nl. Al onze producten zitten in een door de fabriek gesealde verpakking. 

Zo retourneer of ruil je jouw product

Stuur ons binnen 30 dagen een bericht en geef aan dat je wilt retourneren. Doe dat via WhatsApp. Zie de groene knop rechtsonder deze pagina om direct een WhatsApp gesprek met ons te openen. Heb je geen Whatsapp? Mail ons dan: info(@)eardopes.nl. Voeg bij de retourzending het ingevulde retourformulier. Dan weten we precies wat ons te doen staat als het retourproduct bij ons binnenkomt.