Retourneren en ruilen

Eardopes retour: zo werkt het

We weten hoe moeilijk het is om de juiste oordopjes of producten te vinden. Daarom kun je bij ons 30 dagen proberen. Zijn de oordopjes niet naar wens? Dan kan je binnen 30 dagen gratis ruilen.

Meld je ruil of retour aan via het Eardopes retourportaal

✅ Je kunt onze producten 30 dagen retourneren
✅ Gemiddeld krijg je in 2 dagen na ontvangst het aankoopbedrag teruggestort
✅ Klantenservice: 7 dagen in de week van 8:00u tot 23:00u

Zo retourneer of ruil je jouw product

Stuur ons binnen 30 dagen na levering een bericht en regel je retour. Je regelt het direct zelf via: Eardopes retourportaal.

Voeg bij de retourzending het ingevulde retourformulier. Dan weten we precies wat ons te doen staat als het retourproduct bij ons binnenkomt. En we weten dan dat het van jou afkomstig is.

Hoeveel kost het ruilen?

Als je je product wilt ruilen, dan kan dat gratis. Wil je het product alleen retourneren, dan krijg je het gehele aankoopbedrag teruggestort en worden de verzendkosten van de retourzending in rekening gebracht. Het verzendlabel ontvang je direct tijdens het aanmaken van je retour. 

Hoe verstuur ik de retour?

Je verstuurt jouw retour via PostNL en je krijgt een retourlabel direct tijdens het aanmaken van je retour. 

Over de hygiëne

Je kunt bij ons dus hygiëneproducten zoals oordopjes retourneren nadat je ze hebt getest. Tegelijkertijd garanderen we je dat je bij ons alleen fabrieksnieuwe producten koopt. Oordopjes ontvang je geseald en verzegeld en ongeopend vanuit de fabriek. We waarborgen jouw hygiëne als koper.

Maar omdat we oordopjes en andere hygiëneproducten niet meer kunnen verkopen, vragen we je om niet roekeloos met onze coulante retourservice om te gaan. We kunnen deze service alleen blijven bieden als iedereen er op een gezonde manier mee omgaat.