✔️ gratis verzending ✔️ 1 tot 2 dagen levering

Wat vinden klanten

Dagelijks krijgen wij reviews van mensen die onze oordopjes gebruiken. We zijn trots dat die reviews voor het grootste gedeelte goed zijn. Gebruik jij onze producten? Laat weten wat je van de service en het product vindt.
Based on 268 reviews
79%
(211)
16%
(42)
3%
(7)
3%
(7)
0%
(1)
Prima!

Ben tevreden dopjes doen wantij ervan verwachtte en meer !

Onverwacht goed

Ik weet wat van electronica, bouw versterkers en luidsprekers. Maar hoe ze het voor elkaar gekregen hebben dit geluid in een BT oordopje te krijgen, is mij een raadsel.
De TE3's klinken ronduit spectaculair, met een bereik, volume, "soundstage" en diepte die je voor onmogelijk houdt met een hoofdtelefoon, laat staan met dopjes...
Die TE3's zijn staat je het gevoel te geven bij een enorm popconcert aanwezig te zijn: iets wat voor een hoofd- of oortelefoon onmogelijk lijkt, omdat je de "fysieke" ervaring mist (de geluidsdruk die je kunt voelen: vooral de bassen op hoog volume).
Maar op een of andere manier weten die TE3 doppen dat zo goed neer te zetten, dat de emotie bijna hetzelfde is.
Niet in de laatste plaats door de laag-weergave, die absoluut ONGELOOFLIJK is!!
Ik bedoel: in een klein dopje de voeding (accu), versterker en vooral de weergevers te "proppen", en dan tot DIT resultaat te komen, gaat, technisch gezien, mijn pet te boven.
Natuurlijk: technisch is heden ten dage bijna alles mogelijk, maar dan wel tegen torenhoge prijzen. Dit speeltje kost nog geen 5 tientjes!
Een kinderprijs voor een absuluut TOPPRODUCT!!
Ik was erg, heel erg onder de indruk...

Snel binnen, fijne dopjes

Op zondag besteld, op dinsdag geleverd.
De Soundpeats klinken prima voor hun prijs. De bas is minder aanwezig dan bij mijn oude Klipsch bedrade dopjes. Wel hebben de Soundpeats veel detail in het geluid en een mooi breed stereobeeld.
Het enige minpunt zijn de meegeleverde ear tips. De siliconen tips voelen niet fijn. Ze zijn klein en niet stevig genoeg. Zelfs met de grootste tips moet ik de dopjes veel bewegen en draaien om geen geluidslekken te hebben. En dan helpen de gratis Comply dopjes in maat M ook niet; hoe goed het materiaal ook is.

Hi Ruud, Dank voor je mooie review. Het beste kun je de Eardopes ear tips bij deze oordopjes kopen. Die zijn beter dan de meegeleverde oordopjes. Groet, Team Eardopes

True Engineer 3 SE

Mooie stijlvolle oordopjes met goed geluid, inclusief goede bas.

Snel en goed geleverd, top product.

Snel en goed geleverd, top product.

Zitten lekker, klikken makkelijk op je oordopjes en zorgen ervoor dat ik m'n oordopjes langer in kan houden. Ik gebruik het kleinste formaat, omdat ik kleine oortjes heb. De grotere gebruikt m'n broer en die vindt ze ook erg fijn.

Hi Lieke, Fijn! Dank voor je mooie review. Groet, Team Eardopes

Heel fijn in je oor

Dit is echt een upgrade voor je oordopjes. Foam ear tips oordopjes zetten langzaam uit in je oor en zitten daarom super lekker.

Top oortjes

Topoortjes voor een zachte prijs. De oortjes zitten zeer comfortabel, geluid is super. Aanrader voor hardlopers.

Fijne oordopjes met prachtig geluid

Wat een fijne oordopjes zijn dit. Ze zitten lekker en je kunt kiezen uit de foamdopjes die erbij zitten of de siliconendopjes in drie maten. Het geluid is heel gebalanceerd. Dat betekent geen overdreven bas, maar een goede bas als dat nodig is. De batterij lijkt na een avond muziek luisteren nog niet eens voor de helft leeggelopen. Ik zou deze oortjes zeker aanraden!

Goede service Goed product

Mijn Airpods zijn gesneuveld nadat mijn pup er stevig op heeft zitten kauwen. Jammer. Ik wilde niet weer zo’n enorm bedrag uitgeven voor nieuwe airpods. Maar wilde wel dezelfde functies hebben, namelijk oortjes uit oor, stoppen met afspelen. En dat kan met deze!
Ik ben geen fervent muziek luisteraar of een kenner als het gaat om geluid. Maar ik vind het geluid uit deze oortjes wel heel prettig. Via de app kun je het een en ander instellen, maar ik moet zeggen, de standaardinstellingen zijn al heel fijn. Helder geluid, zonder “krassen” erin. Ik luister veel naar luisterboeken. De stemmen zijn heel goed te verstaan. Zorgt ervoor dat de volume een stuk lager kan.
Wel vind ik het gedeelte van de oortjes wat in je oor gaat wel wat groot, maar dat heeft denk ik te maken met de grootte van je oren. Zorgt bij mij bijna voor afsluiting van de oorgang. Houdt wel meer omgevingsgeluid tegen, maar zorgt wel voor een rare druk op de oren.
Het materiaal voelt stevig aan. Het is een ander soort kunststof als de airpods, maar op zichzelf heel erg stevig en voelt degelijk aan. Dit geldt ook voor de lader. Het scharnier van de deksel zit er stevig op. Geen gewiebel, dat je bang bent dat het eraf valt na een paar keer open en dicht te hebben gedaan.

Met bellen is alleen zo dat als ik de oortjes in mijn oren heb (luisteren via de oortjes) en als er dan gebeld wordt, ik via de telefoon op opnemen druk, het geluid dus niet via de oortjes afspeel, maar via de telefoon. Ik weet niet of het een instelling dingetje is of dat het een beperking is in de mogelijkheden van de oortjes. Anders zijn ze echt “identiek” in gebruiksfunctis als de Airpods.

Deze oortjes zijn op zichzelf een heel goed product. Voor die prijs en in vergelijking met Airpods. Als ik al moet vergelijken, dan vind ik ze in kwaliteit zelfs beter dan de Airpods (behalve de grootte dan voor mij).

Ik zeg, kopen deze. Ik ben er erg blij mee.

Prima oordoppen

Goede pasvorm. Dit zijn eindelijk oordoppen die een beetje blijven zitten. Bas is prima en verbinding is ook goed. Blij met de aankoop.

Top oordoppen!

Al meerdere oordopjes bij jullie besteld en ze werken allemaal fenomenaal! De Eardopes B6 pro zijn tot nu toe mijn favoriete oordoppen. Ze hebben een heerlijke pasvorm en hebben een super mooi geluid. De levering was 1 dag later dan verwacht, maar dit kwam door de drukte bij postNL. Ga zo door!!

True engine Se3

Goede service. Geweldig geluid en goede bas, niet teveel. Hiervoor hoef je niet ver te zoeken, je kan deze gewoon in NL bestellen. Toppers.

Goed product maar met wat minpuntjes

Super service van Eardopes. De pasvorm van de oordopjes krijg ik niet 100% goed. Ze lijken elk moment uit mijn oorschelp te kunnen vallen. Ook het Bluetooth Pairen is niet vanzelfsprekend. Ik slaag er niet in om beide oortjes te pairen. Meestal enkel de linkerkant. Kortom, ik zou het niet meer opnieuw doen.. Misschien passen de oortjes bij andere kopers perfect en hebben die helemaal geen BT-koppelings issues.

Amazing product for this price point. A bit slow to respond with the touch controls but one can live with that.

Prima oordopjes

Ik ga als afwisseling onder het thuis werken regelmatig een stuk lopen, bijv. tijdens een webinar of on line-bijeenkomst, of ik luister naar een goede podcast. Daarvoor zijn dit prima oortjes.

Heerlijke oordopjes

Fijne oordopjes! Ik ben zeer tevreden over het geluid en de manier van gebruik.

Echt super fijn en goede kwaliteit

Echt super fijn en goede kwaliteit

Prima oordopjes

Geluid en kwaliteit microfoon beter dan vergelijkbare producten in deze en duurdere prijsklasse (tm ca. EUR 130,-). Werkt prima met calls. De perfecte oordop die al mijn gewenste eigenschappen heeft (muziekkwaliteit, micro buiten en sporten), heb ik nog niet gevonden.

Prima oordopjes !

Met wat aanpassingen via de equalizer app klinken de oortjes opperbest. Ook kunnen ze onafhankelijk van elkaar gebruikt worden ; wat zeer handig is bij het gebruik van bijvoorbeeld een motorhelm. Ze zitten, met de tegelijkertijd meebestelde foam tips, erg fijn en als gegoten.
De service van Eardopes is eveneens uitstekend. Ik stelde een vraag rond een ander product en ontving onmiddellijk een duidelijk antwoord. Toppie ; doe zo verder !

Goed geluid en betaalbaar

Ik ben geen audiofiel, maar wil wel graag een beetje fatsoenlijk geluid. Deze dopjes kwamen op een andere site goed er uit qua overall kwaliteit. De bas is niet heel zwaar en prominent aanwezig, maar je hoort hem zeker goed. Ook de middentonen zijn goed hoorbaar. Of te wel: goede overall muziekervaring voor dit geld.

Pluspunten: goed geluid, de hoge tonen zijn gewoon hoog en nergens schel. Met de oorplugjes is het even testen, omdat mijn linkeroor een iets smallere gehoorgang heeft dan mijn rechteroor. Door de medium plug links en de grote plug rechts te gebruiken, passen de dopjes nu goed en vallen ze niet meer uit mijn oren.

Binnen bellen gaat prima. Met achtergrondgeluiden (bijv. afzuigkap) wordt het iets lastiger. Buiten bellen werkt niet zo goed, maar dat had ik al gelezen en was voor mij geen issue (de beste headset om te bellen is wat mij betreft nog steeds een Plantronix, maar die heeft zijn eigen voors en tegens).

Kortom: prima oordoppen voor een hele schappelijke prijs én een fijne klantenservice.