✔️ gratis verzending ✔️ 1 tot 2 dagen levering

Wat vinden klanten

Dagelijks krijgen wij reviews van mensen die onze oordopjes gebruiken. We zijn trots dat die reviews voor het grootste gedeelte goed zijn. Gebruik jij onze producten? Laat weten wat je van de service en het product vindt.
Based on 325 reviews
77%
(250)
15%
(49)
3%
(11)
3%
(11)
1%
(4)
Een waardig budget alternatief voor de luchtige oordoppen van dat Amerikaanse fruitige merk

Prima geluid voor deze prijs. Ook bereik en oplaadCase is prima. 1 x gedoe met pairen waardoor de iphone met beide dopjes een aparte connectie maakte. Microfoon is matig maar bruikbaar. Al met al een prima product voor deze prijs.

Heerlijk geluid en heerlijk stevig in het oor. Ik gebruik ze dagelijks op de fiets en dit zijn de enige oordoppen waar ik de wind niet tegen de oordopjes hoor aankletteren. Heel fijn!

Earfoamtips als vervanger voor siliconentip op earphone

Een aanrader om niet goed passende siliconentips op earbuds of earphones te vervangen. Foam sluit goed af, past zich soepel aan de gehoorgang aan, is niet kleverig of zweterig. duurzaam en makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Aanrader!

Echt een goede fit in m'n oor en de noise cancelling werkt heel fijn. Een aanrader, deze Soundpeats.

Excellent product

I recommend it!!! but pressing its buttons to answer calls is uncomfortable.

Zeer goede oordopjes met goede batterij

Kz ZSX zwart oordopjes

Klinken goed. Prima oordopjes. Alleen de meegekochte schuim opzetstukjes voldoen helemaal niet. Zelfs de Large is te klein en sluit de gehoorgang dus onvoldoende af. Resultaat is geen bas. Tsja, en je kunt ze niet ruilen.

Super oordopjes

Voor de prijs zijn deze echt geweldig. Ben verbaast over de geluids kwaliteit. Ik vroeg me af hoe bellen zou gaan en ook dit gaat probleemloos, ben goed verstaanbaar en nog geen problemen ervaren. Soms wanneer ik op plekken loop met veel mensen heb ik wel dat de verbinding wegvalt (bijv stads centrum) , geen idee waardoor. Maar los daarvan echt top ervaring. Als je nog twijfelt: koop ze!

Top prijs-kwaliteit

Goed geluid en geweldige microfoon!
Voor mij zijn ze wel een beetje groot, dus vallen snel uit. Af en toe hapert de verbinding, maar is niet storend. Dus top prijs-kwaliteit oortjes.

Zeer goede earphones

Zeer goede earphones, goede pasvorm, blijven goed zitten.

Prima Iem voor dit geld!

Prima iem, zeker voor dit geld. Mooi vol en dynamisch geluid en comfortabele pasvorm.

Verbinding

Geluid valt steeds weg terwijl je telefoon in hand heb. Bijvoorbeeld met omdraaien van je hoofd doet rechter oordop vaak niet. Te maken met verbinding naar telefoon? Heb ze al ingehad, anders zeker terug gestuurd.

Hoi Dirk, Wat balen! Je kunt ons hierover ook altijd even appen of mailen. Je vraagt je af of het met de verbinding met de telefoon te maken heeft. Om dit uit te sluiten, raden we je aan om even kort met een ander toestel te verbinden. Werken ze dan goed, dan ligt het aan de telefoon*. Zo niet: dan kun je het beste een factory reset op je oordopjes doen. Dat gaat heel simpel: oordopjes uit het doosje en beide touch bedieningen langdurig indrukken tot een lampje brandt.
*Als het (bij stap 1) aan het toestel blijkt te liggen, doe dan het volgende: Zorg dat je de laatste update van het besturingssysteem van je telefoon hebt geïnstalleerd. Ook kan haperen komen doordat je muziek moet streamen (bijv. in Spotify). In dat geval kun je het beste de kwaliteit van het geluid laag zetten in de instellingen van Spotify óf een wifi-connectie gebruiken. Hou ons op de hoogte. Groet, Team Eardopes

Prima oordopjes

Goed geluid! Gebruik ze voor thuiswerken. Beter dan andere oordopjes met draad die ik eerder had.

Ik heb Airpods, maar daar kan ik niet mee hardlopen. Deze oordopjes voor erbij gekocht, maar qua prijs sta ik te kijken van het geluid. Het geluid is minstens even goed als mijn Airpods. En dat meen ik. Fijne oordoppen en ze zijn al met een aantal sessies meegegaan.

Zeer goed geluid

Levering goed, geluid goed en handig voor bellen. In het begin was het even aftasten hoe die ANC aangaat. Maar dat lukt als je op de rechter oordop tikt. En dan valt alles om je heen weg. Heel handig!

Beste hardloopoordopjes tot nu toe

Nadat ik de Samsung buds gebruikte met hardlopen (die steeds uit m'n oren vielen) heb ik deze MPOW's geprobeerd. Fantastische doppen! Ze zitten goed vast (in en om je oor) en ze vallen niet uit. Heel tevreden hierover.

Prima doppen, betere service

Voor het presenteren van webinars waren we op zoek naar oordoppen die niet te opvallend waren en waarbij het gesproken woord perfect door kwam. Na vele pogingen uiteindelijk bij eardopes terecht gekomen en deze zijn bij wijze van spreken niet meer uit de oren geweest. Helemaal omdat de kwaliteit van de muziek eveneens perfectie nadert.

Echter, na enkele maanden begin 1 van de sets te haperen en lukte het niet meer contact te maken met randapparatuur.
Via Whatsapp allereerst tips gekregen om ze weer Aan de praat te krijgen, maar dat lukte helaas niet. En daarop kwam prompt het aanbod de doppen op te sturen. Als maken niet lukken zou, dan werden ze vervangen.

Inmiddels 10 dagen later zijn de doppen weer terug. Althans, spiksplinternieuwe dan, want ook eardopes zelf kreeg de oude set niet meer aan de praat (letterlijk).
Geen vragen, geen gezeur maar perfecte service na een half jaar gebruik.

Kortom, hele goede oordoppen die comfortabel zijn en zeer goed geluid geven en een buitengewoon goede service.

Als je denk aan oordoppen, niet twijfelen, doen.

Matig

Oortjes verbinden niet goed met samsung. Elke keer is maar 1 oortje verbonden en het lukt niet om het andere oortje ook te verbinden.

EarPods die wel werken

Deze SoundPeats aangeschaft omdat mijn (dure) Apple EarPods prima werken in connectie met mijn IPhone maar heel vervelend functioneren in connectie met mijn Windows Surface Pro laptop.
Deze SoundsPeats werken wel: blijven goed verbonden, connecten bij uitnemen uit de case en de kwaliteit van de verbinding en het geluid is behoorlijk goed. Gebruik ze vooral voor online meetings via Teams en Zoom, niet voor muziek of film. Zitten prettig, vergelijkbaar met Apple EarPods, dus geen plug in je oor. Zeker icm deze prijs een prima keuze. Was ook mijn eerste ervaring met Eardopes, ben ik positief over (ook over de eigen product reviews die mij hielpen om deze keuze te maken).

Ze klinken net als alle goedkope oordopjes ,niks geen geweldig geluid

Hi Gezinus, Dank voor je review. Er moet toch echt iets fout zijn met je instelling, want zoals je ziet hebben deze oordoppen zo goed als alleen maar goede reviews én we hebben ze zelf uitvoerig gereviewd: https://eardopes.nl/blogs/draadloze-oordopjes/soundpeats-truengine-3-se-review. Maar om jou op weg te helpen: we hebben ook een artikel geschreven waarin we uitleggen hoe je vanaf jouw device en vanaf Spotify het kwalitatief meest hoogstaande geluid naar je oordopjes stuurt. Zie: https://eardopes.nl/blogs/draadloze-oordopjes/geluidskwaliteit-draadloze-oordopjes. Want als je lelijk geluid naar je oordopjes stuurt, komt er ook slecht geluid uit je oordopjes. Hopelijk heb je er wat aan en hopelijk wil je je review dan bijstellen. Groet, Team Eardopes

Goed

Echt heerlijke oortjes voor het hardlopen. Goed geluid en ze vallen niet uit m'n oren. Ik heb er inmiddels een keer of 4 mee gelopen en ik ben er heel erg over te spreken. En zeker voor de prijs!

Foam ear tips zachte schuim opzetstukjes voor oordopjes van Eardopes