Garantie bij Eardopes: zo werkt dat

Garantie bij Eardopes: zo werkt dat

Als je bij Eardopes koopt, heb je wettelijke garantie op je aankoop. 2 jaar garantie en soms zelfs meer. Dat betekent dat als je product kapot gaat, je van ons een nieuw product krijgt toegestuurd. Bekijk hier meer informatie over garantie bij Eardopes.

 • Je krijgt bij Eardopes verkopers- én wettelijke garantie
 • Je regelt je garantie direct via ons garantieportaal
 • Gebruikmaken van garantie is gratis

Hoelang heb je garantie bij Eardopes?

Eardopes biedt 2 jaar garantie. Voorbeeld: gaat een set oordopjes van €50 na 1,5 jaar kapot? Dan komt dat product in aanmerking voor garantie. Je ziet onder de koopknop achter het vinkje precies hoeveel jaar garantie je krijgt.

Je krijgt 2 jaar garantie

Wat zijn de voorwaarden voor garantie?

Fabrieksgarantie heb je bij Eardopes als je product binnen de garantietermijn kapot gaat. Er zijn wel een aantal voorwaarden

 • Je hebt het product normaal gebruikt, zoals het product bedoeld is. 
  • Je hebt het product niet gedemonteerd (opengebroken)
  • Je hebt het product niet laten vallen (als het product daar niet voor gemaakt is)
  • Het product heeft geen defect doordat het vies is. Bijvoorbeeld: oordopjes die vies/verstopt zijn en daardoor minder volume geven
 • Product is nog binnen garantietermijn als je jouw defect meldt.
Kortom: komt het probleem niet door jou? Dan staan we garant voor een werkend nieuw product.

  Hoe maak je gebruik van garantie?

  Je hebt een product dat niet meer werkt. En het product is nog binnen de garantietermijn. Je wil dus gebruikmaken van je garantie. 

  Het fijnst is het natuurlijk als je je huidige product weer direct kunt gebruiken. Heb je het idee dat je product wel weer zou kunnen werken? Vraag ons om tips om je product weer aan de praat te krijgen. Goed voor jou én goed voor het milieu.

  Hoeveel kost het? 

  Gebruikmaken van garantie is gratis. Je hoeft niets aan ons te betalen. We nemen de verantwoordelijkheid voor jouw werkende product. Ook voor de terugzending betaal je niets. Wij genereren en sturen je het verzendlabel.

  Verkopersgarantie en wettelijke garantie

  De verkopersgarantie die we bieden, doet niets af aan de wettelijke garantie. Op die laatst genoemde garantie, heb je als consument altijd recht.

  Anderen bekeken ook:

  Terug naar blog