✔️ gratis verzending ✔️ 1 tot 2 dagen levering

Beste goedkope draadloze oordopjes onder 50 euro

Beste goedkope draadloze oordopjes onder 50 euro

Goedkope draadloze oordopjes worden steeds beter. Maar wat zijn de beste goedkope draadloze oortjes onder 50 euro? Dát zocht Eardopes voor je uit! In dit artikel lees je welke oordopjes als beste uit onze reviews kwamen. En vooral: waarom. Zo weet je precies welke betaalbare bluetooth oordopjes het beste zijn om te kopen.  

Dit zijn nu de beste oordopjes onder 50 euro

Bekijk snel welke oordopjes van 50 euro of minder wij als beste hebben beoordeeld.

Nummer 1:
SoundPEATS Truengine 3 SE

SoundPEATS Truengine 3 SE

We hebben de SoundPEATS Truengine 3 SE compleet getest en we staan in alle opzichten versteld van de kwaliteit voor deze prijs. Met name het gebalanseerde geluid is meer waard dan de prijs die je betaalt. De microfoon is de best geteste microfoon tot nu toe. Dat komt door de 2 microfoonopeningen per oordop. 

Zie hier de beoordeling die we als conclusie in de uitgebreide SoundPEATS Truengine 3 SE review hebben genoteerd. 

Beoordeling
Geluid 8,5
Microfoon 9
Pasvorm 7,5
Batterij 8
Bediening 7
Stabiliteit 8,5


Nummer 2: 
QCY T4: Geweldig geluid en ver onder €50

QCY T4 top 3 beste goedkope oordopjes

De QCY T4 zijn een stuk goedkoper dan 50 euro. Maar er is geen enkele twijfel om deze draadloze oordopjes een plek te geven in deze lijst. Het geluid is bewonderenswaardig goed en de microfoon is degelijk.

Bij QCY-oordopjes kun je gebruik maken van een handige app. Zo heb je functies tot je beschikking die normaal gesproken goedkope oordopjes niet hebben. Denk aan een equalizer, gps-tracking en het configureren welke bediening er onder welke knoppen zit. 

Beoordeling
Geluid 7,5
Microfoon 7
Pasvorm 8,5
Batterij 7,5
Bediening 9
Stabiliteit 8


Nummer 3:
QCY T6

QCY T6 beste oordopjes tws eardopes

QCY T6 zijn in alles top oordopjes! Op veel vlakken zijn dit betere oordopjes dan alle andere QCY oortjes. Het geluid is echt voortreffelijk. Beter dan de T5. Maar niet beter dan de SoundPEATS Truengine 3 SE. Maar de QCY T6 is ook een stuk goedkoper.

Dit zijn de vlakken waar de QCY T6 op excelleert:

  • Geweldig geluid
  • Handige QCY app
  • Touch bediening zelf instellen
  • Volumeregeling op oordopjes

Maar waarom staan deze oordopjes dan niet op nummer 2? Omdat ze een boog hebben die om je oor gaan. En die is heel handig voor het hardlopen óf voor mensen waarbij oordopjes altijd uitvallen. Maar veel mensen vinden de boog om het oor onnodig. Maar de kwaliteit van de T6... Daar konden we echt niet omheen. Wat een geweldige oordopjes!

Beoordeling
Geluid 7,5
Microfoon 7
Pasvorm 7,5
Batterij 8
Bediening 8
Stabiliteit 8


Hoe we testen

We testen alle oordopjes op de volgende aspecten: 

  • Geluidskwaliteit

We testen of de oordopjes mooie tonen hebben. Het grootste probleem van de goedkopere oordopjes is dat de lage- en middentonen achterblijven. Dat komt omdat de wat duurdere speakers die in oordopjes zitten een wat duurder component is van de oordopjes. Hoe goedkoper dat component, hoe groter de kans is dat je oordopjes geen volle tonen hebben. 

  • Microfoon

Niets is frustrerender dan oordopjes met een slechte microfoon. Tijdens het bellen kunnen ze je aan de andere kant van de lijn steeds niet verstaan. In principe moet je dan de oordopjes dus steeds uit doen als je wilt bellen. Oordopjes met een slechte microfoon is voor ons dus echt een no go! We stellen dus hele hoge eisen aan de microfoon van onze oordopjes. Het testen doen we op 2 manieren. Allereerst gaan we telefoongesprekken voeren met redacteuren onderling. Ten tweede spreken we voice notes in om zelf terug te kunnen luisteren hoe het geluid door komt. Alle oordopjes uit deze test hebben zeer goede microfoons. En voor ongeveer 70% van de oordopjes die wij testen geldt dat ze niet in deze lijst mogen vanwege een te slechte microfoon. 

  • Pasvorm

Hoe zitten de oordopjes in je oor? Het is voor een oordopjes fabrikant moeilijk om goed geluid te laten komen uit kleine oordopjes. Daarom zijn (met name de goedkopere) oordopjes vaak wat groter. Alleen die oordopjes zitten juist wat minder lekker. Gelukkig zijn komen er steeds meer goedkopere oordopjes op de markt die én goed in je oor zitten én goed geluid hebben.

  • Batterij

De gebruikersduur van draadloze oordopjes is ook zeer belangrijk. Voor oordopjes van minder dan 50 euro stellen we de eis dat je 4 uur lang muziek kunt luisteren. Er zijn oordopjes die het dubbele van dat aantal uur gebruikt kunnen worden (bijvoorbeeld de Eardopes B6 pro), maar die oordopjes zijn boven de 50 euro. Geen zorgen: in deze top lijst met goedkope oordopjes staan genoeg oordopjes met een lange gebruiksduur. 

  • Bediening

Het is belangrijk dat je op een intuïtieve manier je muziek en telefoontjes kunt bedienen zónder dat je steeds je telefoon moet pakken. Denk bijvoorbeeld aan het volume aanpassen van je muziek. Dat is de meest uitgevoerde handeling en zou onhandig zijn als je steeds daarvoor je telefoon uit je zak moet halen. Er zijn2 soorten bediening: touch control en knopjes. Niet een van de twee heeft onze voorkeur. Beide kunnen namelijk goed en slecht of goed werken. Bij touch control is vaak een klacht dat de oordopjes niet reageren op een aanraking. Bij knopjes is vaak een klacht dat je te hard moet drukken waardoor je hard op je oorgat moet drukken. We zien het juist als een groot voordeel als je zelf kunt instellen welke functie er achter welke knop zit. Dat kan als een oordopje een eigen app heeft. 

  • Stabiliteit

Het laatste belangrijke aspect van oordopjes is de stabiliteit. Sommige oordopjes met een wat zwakkere chipset, hebben een minder stabiele verbinding. Als je dan tussen gebouwen loopt met veel signalen, kunnen je oordopjes gaan haperen. 


Anderen bekeken ook:

 

Laat een reactie achter