✔️ gratis verzending ✔️ 1 tot 2 dagen levering✔️ 30 dagen proberen

Over Eardopes

Welkom bij Eardopes.nl!

Eardopes is een Nederlands merk, webshop en informatiesite voor draadloze oordopjes. Wij zijn samen met onze bezoekers en klanten fan van draadloos geluid. We reviewen en beoordelen oordopjes en schrijven daarover artikelen op onze Oordopjes Blog. De oordopjes die wij als beste testen, verkopen we in onze webshop. Bovendien produceren we onze eigen oordopjes onder de naam Eardopes. Het merk Eardopes is in Europa geregistreerd. 

Waarom je draadloos het beste koopt bij Eardopes..

Je koopt bij een betrouwbare webshop met snelle gratis levering binnen Nederland en België. Wij van Eardopes gaan 100% voor jouw tevredenheid. Je staat bij ons centraal. Zie hier 5 goede voorbeelden.

✅ Alleen de best geteste producten
✅ Gratis bezorging met PostNL
✅ Snelle levering (ma-za: 1 dag, zo: 2 dagen)
✅ 30 dagen proberen* en retourneren
✅ Klantenservice: 7 dagen in de week van 8:00u tot 23:00u

30 dagen proberen

Wij vinden het logisch dat als je draadloze oordopjes koopt, je de tijd krijgt om het product te proberen. Juist oordopjes is een product waar je even gewend aan moet raken. Daarom is Eardopes de enige webshop in Nederland waar je 30 dagen lang je oordopjes kunt uitproberen. Onze concurrenten beroepen zich op hun recht om een hygiëneproduct niet te accepteren voor retour. Bovendien kun je bij hen slechts 14 dagen retourneren. Wij staan daar anders in.

Aan oordopjes moet je even gewend raken

Super service

Heb je vragen over de producten van Eardopes? Dan kun je via WhatsApp altijd bij onze klantenservice terecht. Klik rechtsonder op de groene WhatsApp knop. Heb je al een product gekocht en wil je ons iets laten weten? Ook dan horen we graag van je.

Snelle levering 📦

Je krijgt je bestelling snel geleverd met PostNL. Alle oordopjes worden als pakket verstuurd. Waar in Nederland of België je ook woont: je hebt de oordopjes meestal de volgende dag in huis. Soms duurt de levering 2 dagen.