Over Eardopes

Welkom bij Eardopes.nl!

Eardopes is een Nederlands merk, webshop en informatiesite voor draadloze oordopjes. Wij zijn samen met onze bezoekers en klanten fan van draadloos geluid. We reviewen en beoordelen oordopjes en schrijven daarover artikelen op onze Oordopjes Blog. De oordopjes die wij als beste testen, verkopen we in onze webshop. Bovendien produceren we onze eigen oordopjes onder de naam Eardopes. Het merk Eardopes is in Europa geregistreerd. 

Waarom je draadloos het beste koopt bij Eardopes..

Over Eardopes webshop reviews beoordelingen

Je koopt bij een betrouwbare webshop met snelle gratis levering binnen Nederland en België. Na het lezen van onze reviews over oordopjes, weet je precies welke oordopjes je moet kopen. Wij van Eardopes gaan 100% voor jouw tevredenheid. Zie hier 5 goede voorbeelden.

✅ Alleen de best geteste producten
✅ Gratis bezorging met PostNL
✅ Snelle levering (op een werkdag besteld, morgen in huis)
✅ Met de Eardopes artikelen over oordopjes koop je precies de goede oordopjes
✅ Klantenservice: 7 dagen in de week van 8:00u tot 23:00u

Super service 🛎️

Ken je een webshop die elke dag (ja, élke dag: 365 dagen per jaar) voor jou klaar zit tussen 8:00 - 23:00? Nu wel! Want Eardopes is zo'n webshop. Ons kan je gewoon altijd bereiken. Tenzij we slapen. En dat is van 23:00 tot 8:00. 

Je bereikt ons van 8:00 tot 23:00 uur. Elke dag van het jaar.

Dus heb je vragen over de producten van Eardopes? Dan kun je via WhatsApp altijd bij onze klantenservice terecht. Klik rechtsonder op de groene WhatsApp knop. Heb je al een product gekocht en wil je ons iets laten weten? Ook dan horen we graag van je.

Snelle levering 🚚

Je krijgt je bestelling snel geleverd met PostNL. Alle oordopjes worden als pakket verstuurd. Waar in Nederland of België je ook woont: je hebt de oordopjes meestal de volgende dag in huis

Eardopes verzendt gratis met PostNL

Onze blogs en reviews over oordopjes 🔍

Een oordopje is een zeer persoonlijk product. Wat voor persoon A een goed oordopje is, is voor persoon B een slecht oordopje. Het is dus aan ons om je zo goed mogelijk te informeren over oordopjes. En daar stoppen we enorm veel werk in. Bij Eardopes worden dus veel vaker passende oordopjes gekocht. 

Eardopes is de enige oordopjes webshop in de BeNeLux waar je heldere reviews en blogs over oordopjes kunt vinden. Kijk maar eens op de artikelen over oordopjes die we al voor je schreven. Als er een interessant nieuw soort oordopjes uitkomt, bestellen we die en testen we ze volledig. Dat documenteren we in onze blogs. En of we de oordopjes nu wel of niet gaan verkopen: we publiceren onze onafhankelijke beoordeling in onze blogs.