Gastblog review schrijven op onze website

Oordopjes

Gastblog op Eardopes

Je wilt graag een blog schrijven op onze website. Daar is iedereen blij mee: jij, Eardopes en de bezoekers van Eardopes.

Waarover kun je schrijven?

Tja, waarschijnlijk beschik jij zelf over een set oordopjes. En waarschijnlijk zijn dat draadloze oordopjes. Het mooie is dat juist over oordopjes iedereen uitgesproken is over waarom zijn of haar oordopjes goed zijn.

En dat biedt een unieke kans om een blog te schrijven over jouw draadloze oordopjes. Het is daarbij wel belangrijk dat je onze kwaliteitseisen goed in de gaten houdt. Maar als je die aanhoudt, dan publiceren wij jouw artikel graag op onze pagina. En dan helpt het jou een stap verder met het bereiken van je doelen: meer traffic en meer SEO-waarde.

Blog over oordopjes review

Backlink naar jouw website

Natuurlijk krijg je er een mooie do follow backlink voor terug vanaf eardopes.nl. Dat is niet alleen goed voor bezoekers, maar ook voor SEO. 

Welke eisen stelt Eardopes.nl?

Zoals je ziet op onze artikelen over oordopjes, vinden wij (net als jij) kwaliteit van content erg belangrijk. Zie hieronder een aantal punten uitgelegd.

  • We werken bij elke oordopjesreview met een vaste volgorde. Dus eerst geluidskwaliteit, dan microfoon, dan pasvorm etc. etc. We hebben dit in een simpele html sheet opgemaakt, zodat je het alleen maar hoeft in te vullen en wij het alleen hoeven te plakken op onze blog. 
  • De blog moet in correct en aantrekkelijke taal zijn geschreven. Kijk goed naar een aantal van onze blogs over hoe we oordopjes reviewen. 
  • Zorg voor uitstekende en duidelijke fotografie. Het liefst zoals hieronder. Maar als het van mindere kwaliteit is, is dat ook goed. Zolang het maar duidelijk is. 

fotografie oordopjes

Lijkt het je leuk?

Stuur ons dan een berichtje met een link naar je website, een korte uitleg en (natuurlijk) welke oordopjes of welk product je gaat reviewen. Tot horens!

Contactformulier