DunRock lanceert een App: de DunRock-app voor Android en iOS

DunRock lanceert een App: de DunRock-app voor Android en iOS

DunRock lanceert een app voor Android en iOS waarmee je de DunRock oordopjes en koptelefoons beter kunt bedienen én updates kunt ontvangen. Daarmee is DunRock één van de eerste merken in de prijsklasse die een eigen app heeft ontwikkeld. Bekijk alle functies van de DunRock-app. 

De DunRock-app downloaden

De DunRock app is beschikbaar voor Android en binnenkort voor iOS. 

Hou deze pagina in de gaten voor de iOS app van DunRock. We updaten deze pagina direct als de app uit is. 

De Android app is dus al beschikbaar en te downloaden. Voor de iOS app, moeten we nog even geduld hebben.

Compatible modellen:

  • DunRock Bubble: Compatible vanaf de ná 30 april gekochte versies
  • DunRock Pop: Compatible.
  • DunRock Halo: Compatible.

Voor de DunRock Bubble geldt: de oordopjes gekocht vóór 30 april zijn niet compatible met de DunRock App. Daarna wel, maar de compatible versie wordt 10 euro duurder.  

De features van de DunRock-app

De DunRock-app heeft veel features. Denk aan

  • een equalizer (+ opslaan)
  • ANC/transparency mode bedienen
  • batterijpercentage inzien
  • knopconfiguratie
  • een timer
  • updates via de app
  • balans

Kortom: de app zit boordevol features. Je kunt je headsets van DunRock met deze app dus helemaal zo instellen zoals jij het graag wilt.  

dfdsf  

Equalizer

Pas de grafiek van je geluid exact zo aan zoals jij het wilt. Wil je iets meer bass? Geen probleem. Dan pas je de grafiek aan naar jouw smaak.

Je kunt ook je eigen equalizer instellingen opslaan. Bijvoorbeeld één instelling voor klassieke muziek, één instelling voor wat extra bass. Je hebt volledige vrijheid met de app.

Bediening aanpassen

De standaardbediening van de DunRock oordopjes en koptelefoons zijn zeer intuitief. Maar wil je zelf bepalen hoe de oordopjes of koptelefoons op jouw bediening reageert? Dan kan je dat zelf aanpassen.

Wil je dat 1 keer drukken bijvoorbeeld pauze is i.p.v. het volume aanpassen? Dan kan dat. of wil je dat 1 keer drukken niet doet? Bijvoorbeeld omdat je de oordopjes altijd wilt kunnen herpositioneren? Dan kan dat ook.  

Alle knoppen en alle touchbedieningen zijn naar eigen smaak in te stellen.

Is je batterij nog vol?

Wil je exact weten hoe vol je koptelefoon of oordopjes nog zijn? Dan kan je dat nu met de app exact inzien. Je weet tot op de procent hoe vol je oordopjes zijn.

En het mooie is dat je per oordop kunt zien hoe vol de batterij is. En de oplaadcase dan? Kan je daar ook het batterijpercentage van inzien? Ja, ook van je oplaadcase weet je nu exact wanneer je weer moet opladen. Je komt met de app nooit voor verrassingen te staan.  

Je kunt exact de batterij van je beide oordopjes afzonderlijk, de oplaadcase en je koptelefoon inzien. 

Updates voor je oorrtjes en koptelefoons

DunRock houdt updates bij voor jouw oordopjes en koptelefoons. Bij andere merken is het zo dat als de oordopjes zijn verkocht, er niets meer kan worden veranderd. Geen verbeteringen, geen updates.

Bij je DunRock blijf je verbeteringen in de vorm van updates ontvangen. Dat zorgt ervoor dat niet alleen vandaag, maar ook morgen je oordopjes en koptelefoons op topniveau blijven.

Je hoeft met de updates van DunRock niet bang te zijn dat je de oordopjes of koptelefoons over een paar jaar niet meer kunt gebruiken. 

Bekijk oordopjes van DunRock: 

Terug naar blog