✔️ gratis verzending ✔️ 1 tot 2 dagen levering

De Eardopes B6 Pro: alle ins en outs op een rij

Eardopes B6 Pro Draadloze oordopjes

Een prachtig professioneel geluid, best geteste microfoon, 8 uur lang aan één stuk door muziek luisteren, een oplaadcase met 1000mAh batterijcapaciteit die je draadloos kunt laden, een bijgevoegde draadloze oplader. Het is niet gek dat de Eardopes B6 Pro een van onze best verkochte draadloze oordopjes zijn. Tijd om je helemaal mee te nemen in alle ins en outs van deze bluetooth oortjes.

Wat is bij de B6 Pro inbegrepen?

Vaak krijg je bij de aankoop van draadloze oordopjes alleen de oplaadcase en de oordopjes. Bij de Eardopes B6 Pro is dat niet het enige dat je krijgt. Maar laten we daar wel beginnen. Dit zijn de oordopjes en de oplaadcase. De oplaadcase beschikt over 1000mAh batterijcapaciteit. Het is dus een soort powerbank en beschermdoosje voor de oordopjes in één. Met de oordopjes kun je na het opbergen in de case 6-8 uur muziek luisteren. De case bestaat uit 2 delen die met een magneet elkaar verbindt. We kunnen je verzekeren dat als je de case de eerste keer in je handen hebt, je ermee gaat spelen. op elkaar, uit elkaar, op elkaar, uit elkaar. 


De oordopjes berg je makkelijk op in de oplaadcase. De oordopjes klikken zich vast in de case door de magneet en de 2 helften van de oplaadcase klikken ook aan elkaar door de magneten. 

Je krijgt bij dit product een draadloze oplader. Je kunt daarmee de oplaadcase opladen. Aan het gebruik van de B6 Pro komt dus geen draad te pas.

draadloos opladen oordopjes
Om de oplaadcase op te laden leg je de B6 pro op de wireless charger. De draadloze oplader hoort bij het product en die hoef je dus niet nog extra te kopen. 

Maar op reis wil je juist de case kunnen opladen met een kabel. Daarom kun je de case ook opladen met een usb type C kabel. Dat is een van de meest algemene kabels. Iedereen heeft er wel een in huis.

B6 Pro draadloze oordopjes voor op reis

De oortjes zijn compleet waterdicht. Met andere woorden: je kunt ze in een glas water leggen. Het product beschikt namelijk over het IPX7 certificaat. Wel zo handig als je op reis gaat. Daarbij zitten de oordopjes mooi afgesloten in je oren. De siliconen oortipjes zitten naadloos in het oor. Dat zorgt enerzijds voor een goede geleiding van het geluid. Anderzijds hoor je helemaal niets meer van het geluid om je heen. Te meer als je zelf muziek hebt aanstaan. Dat is erg prettig in het vliegtuig. Niet dat geluid van de ronkende motor, maar een ontspannen muziekje om in de sfeer te komen van het zonnige land dat je gaat bezoeken. 

Oplaadcase heeft usb C ingang
De case kun je draadloos opladen, maar ook met een usb-c kabel opladen.

Tijdens digitale meetings

Je hebt het misschien al gezien: onze Eardopes B6 Pro is in een aantal vergelijkingsartikelen verkozen tot draadloze oordopjes met de beste microfoon. En dat is wel zo handig tijdens het thuiswerken. Heb je weleens meetings online waarbij je graag goed te verstaan bent? Dan zijn dit de perfecte oordopjes. Je kunt ze perfect verbinden met je laptop.

De Eardopes B6 Pro in gebruik

Je hoeft de twee zijden van de oplaadcase (die elkaar verbinden met een magneet) alleen maar te openen om de oordopjes te verbinden. Daarna haal je de oordopjes uit de oplaadcase en plaatst ze in je oor. 

De B6 Pro's moeten in je oor naar boven wijzen. Dat is dus andersom dan bij bijv. de Eardopes Plus.

Eardopes B6 pro in oor in ear bluetooth oordopjes

Touch bediening

Op de oordopjes zitten geen knopjes, maar touch bediening. Je kunt daarmee: pauzeren/afspelen, een telefoongesprek opnemen/beëindigen, het volume verhogen of verlagen.

Wil je jouw muziek even pauzeren omdat een kassadame in de supermarkt iets aan je vraagt? Dan tik je twee keer op je oordopje en de muziek gaat op pauze. Het maakt niets uit of je dat op het linker of rechter oordopje doet. Hoor je op Spotify een liedje waar je nu even geen zin in hebt? Dan tik je drie keer achter elkaar op jouw B6 Pro. Hij switcht dan naar het volgende nummer. Als je gebeld wordt, hoor je jouw ingestelde ringtone in de oordopjes. De muziek die je draaide stopt dan. Tik 2 keer om op te nemen. Ben je helemaal klaar met het telefoongesprek? Dan tik je nogmaals 2 keer om op te hangen. De muziek vervolgt dan automatisch weer. Zo zijn de Eardopes je altijd van dienst in de situatie waar jij je op dat moment in bevindt. 


Anderen bekeken ook:

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd